Home

Weersverwachting
Amsterdam

Weeronline.nl – Meer weer in Amsterdamweeronline.nl Altijd jouw weer

Vandaag & morgen

Het is behoorlijk koud en er valt geregeld neerslag. Toch zijn er ook perioden met zon. De zon zal vandaag en morgen afwisselend aanwezig zijn. Naarmate de middag vordert worden buien minder actief. Het noorden en westen krijgt in de avond weer te maken met toenemende buienkansen. Tijdens buien kunnen verschillende vormen van neerslag vallen, zoals hagel, natte sneeuw en plaatselijk een klap onweer. De temperatuur zal in de middag oplopen tot een magere 8°C. De wind komt uit variabele richting en is matig tot vrij krachtig. De kust krijgt eerst nog te maken met een krachtige wind. ‘S middags wordt de wind overal noordwestelijk, in de avond neemt de wind in kracht af.

De nacht staat in het teken van opklaringen, heel zelden kan er nog een bui aan de kust voorkomen. De kans op onweer is daarbij nog steeds aanwezig. De temperatuur daalt behoorlijk, landinwaarts zelfs rond of net onder het vriespunt. De wind komt uit zuidwestelijke hoek en is zwak, in de kustgebieden matig van kracht.

Woensdag is het een groot deel van de dag bewolkt met in de middag de grootste kans op een bui, lokaal weer met hagel en onweer. Door de matige tot vrij krachtige wind uit noordwesten richting wordt het op de meeste plaatsen niet warmer dan 10°C.